Kostia Koloda

Kyiv, Ukraine

Лікар душі

Кожен з нас відчував у житті фізичний біль. Хвороба приносить в життя дискомфорт та неприємні відчуття, позбавляє  можливості жити повноцінним життям. Особливо важко, коли ніякі ліки не можуть допомогти і ми приречені на страждання.

Однак ми рідко задумуємось про те, що окрім фізичних хвороб існує ще один вид хвороби - духовна. Вона значно підступніша, бо має складні для розпізнання симптоми. Ця хвороба приносить набагато більше шкоди, ніж будь-яка звичайна хвороба. Ім’я цій хворобі - гріх.

Чому вона настільки небезпечна? Тому що не тільки псує людині життя тут на землі, але має вічні наслідки і веде до страждання в пеклі.

Ми поспішаємо лікувати свої фізичні недуги, але не задумуємось,  що кожен з нас духовно хворий. І я не задумувався.

Моя історія про те, як Бог зцілив мою душу.

 

Я жив не задумуючись для чого, просто пливучи по течії, але мене це влаштовувало і я не хотів нічого змінювати. Перший симптом своєї духовної хвороби я виявив на християнському літньому проекті, а саме відсутність чіткої цілі в житті. Тоді я зрозумів, що жити щасливо та цілеспрямовано, будучи духовно хворим, майже неможливо і тоді я прийняв рішення сповідати свої гріхи перед Богом.

Я одразу побачив зміни в моєму житті: я перестав вживати нецензурну лексику.  Колись я і намагався робити це самотужки, але у мене нічого не виходило. Це було для мене  велике чудо.

Але це був лише початок мого зцілення. Невдовзі Бог показав  мені марнотратство мого вільного часу і я перестав його витрачати на безглузді відео ігри та менше часу став проводити в соціальних мережах. Я почав читати більше книжок і у мене з’явилось бажання навчатись Божому Слову.  

Потім зміни торкнулись мого ставлення до людей…

Скажу чесно: я інколи ненавидів людей, але Бог дав мені сили бачити в людях їх хороші якості та я вчуся любити їх.

Самому мені зцілитись було б неможливо, тому що я не маю такої сили, яку має Бог. Він Бог, що знає всі наші духовні недуги і має ліки для нашої душі.

Бог щодня через Біблію та інших людей продовжує змінювати мене і я вірю, що Бог зцілить мене повністю. Ось цитата з псалому, яка мене підбадьорює і говорить про те, що Бог за мене

Я зроблю тебе мудрим, і буду навчати тебе у дорозі, якою ти будеш ходити, Я дам тобі раду, Моє око вважає на тебе!” (Пс.31:8)

 
— Read more —
Contact me Learn more about Jesus

Similar stories