Stesi Xhaferaj

Sikur më njihnin prej kohësh...

Faleminderit që keni ardhur te faqja e historisë sime. Unë dua t'ju tregoj shkurt se si kam arritur në përfundimin se ia vlen të ndjekësh Jezusin… Filloi me një ftesë të zakonshme për një aktivitet rinor, por pastaj, u bashkova me një grup të rinjsh që më vlerësonin për atë që jam – dhe për më tepër se kaq, më mësuan të vlerësoj atë që ka më shumë rëndësi…

Ju lutem shikoni videon edhe më kontaktoni për të vazhduar bisedën nëse keni pyetje rreth besimit! Stesi

— Read more —
Contact me Learn more about Jesus

Similar stories