Arsela Cukalla

Nuk doja të isha fetare...

Nuk doja të isha fetare. Ndaj kur më ftuan, megjithëse pranova ftesën për t'u argëtuar bashkë me të rinj të tjerë, kisha hezitime sepse nuk doja të kthehesha në një person fetar. Por rrugës kuptova që bëhej fjalë për diçka krejt tjetër. U bëra një njeri më i mirë, pasi njoha Jezusin për të cilin flisnin ata, dhe u bëra krejt ndryshe nga ç'kisha menduar…

Prandaj ju ftoj të dëgjoni historinë time. Më kontaktoni për pyetje rreth besimit! 

Arsela

— Read more —
Contact me Learn more about Jesus

Similar stories