Kisha e Jezus Krishtit për Ballkanin

Korce, Albania

Krishti është e njëtë!

Mirësevini në faqen tonë të MyStory-it. Do ju them që është më mirë për tu takuar nga afër në vëndin e kishës sonë, por gjithashtu jemi të lumtur që keni vizituar faqen tonë. Nëse doni të merrni pjesë në takimet tona, thjesht shikoni informacionin që kemi hedhur në faqen e internetit. 

Vendi i Kishes: L. 15 Rr. Kristaq Prifti, Pasticeri Tasho, Kati Dytë

Ora e Takimeve: 10:00 të Diel dhe 18:00 të Enjte 

Në kishën “Jezus Krishti për Ballkanin” të gjithë janë të mirëpritur pa dallim përkatësie etnike, gjinore, social kulturore dhe arsimore. Mund të vizitoni kishën tonë edhe nëse ju nuk besoni apo keni dyshime rreth Krishtit ose Perendisë! Ska rëndësi, vetëm ejani dhe shihni kush është Zoti dhe dëgjoni cfarë Ai ka bërë dhe do të bëjë për ju.

Gjithashtu, më poshtë, mund të lexoni disa deshmitë nga antaret te kishës, besojmë që do të jënë shume ndërtues, dhe nxitje e madh për të nisur një jetë e re më Jezusin!

Contact us Learn more about Jesus

Our stories (1)