Tori Malaj

Gjeta atë që gjithmonë kisha dashur

Gjithmonë kam dashur që të arrija përsosmërinë. 

Pasi njoha Jezusin mësova se ai ishte një shëmbull i përsosur për t'u ndjekur.  Tani unë jam në rrugëtimin tim drejt përsosmërisë dhe dua të ndaj me ju historinë time. 

Shikoni videon edhe më kontaktoni nëse keni pyetje!  Tori

— Read more —
Contact me Learn more about Jesus

Similar stories