Edi Llapushi

Tirana, Albania

Një identitet i ri

Nuk e njihja Jezusin. Fillova të lexoj më shumë për të dhe u surprizova. Ai më ndihmoi të tejkaloj çështje të vështira të identitetit tim. Gjithashtu më dha durim të përballoj vështirësitë.

Tani jam një njeri tjetër. Dhe jam gati t'ju tregoj historinë time.

Shikoni videon edhe më kontaktoni nëse keni pyetje! 

Edi.

— Read more —
Contact me Learn more about Jesus

Similar stories